23948sdkhjf

Mere energifokus i Assens

Sammen med Energitjenesten gentager Assens Kommune succesen med energimesse, -tjek og -rådgivning.
For at fremme energibesparelser i private boliger har Assens Kommune igen bevilliget arrangementer med Energitjenesten. Det sker på Skydebjerg Gamle Skole den 26. april og Verninge Skole den 27. april 2014, kl. 10-16.

Rådgivere fra Energitjenesten fortæller, hvordan du kan spare på energien og viser forskellige isoleringsmaterialer og LED-lamper frem. De kommer også ind på fordele og ulemper ved forskellige varmekilder. Derefter energitjekker de sammen med nogle håndværkere to lokale huse.

- Vi forventer os meget af dagen, hvor der skal energitjekkes både i Skydebjerg og Aarup. Vi vil også gerne have kikket på varmeanlæggene på Skydebjerg Gamle Skole, så vi kan spare på varmeregningen, siger Steen Kjær fra Skydebjergforeningen

Stor succes med tidligere arrangementer
- Assens Kommune investerer i energirenovering i de kommunale bygninger, fordi det gavner både miljøet og driftsøkonomien. Det samme gælder i private boliger og for at hjælpe boligejerne med at vælge de bedste løsninger, samarbejder vi med Energitjenesten, fortæller klimakoordinator Else Marie Kristiansen og fortsætter:

- Ved de første to arrangementer, der blev afholdt i starten af februar 2014 i Jordløse og Skalbjerg-Magtenbølle, var der mange fremmødte, og spørgelysten var stor. Energirådgivernes forslag var meget konkrete og brugbare. Det var også glædeligt at høre, at håndværkerne fik ordrer og aftaler med hjem.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125