23948sdkhjf

Fremtidstroen vokser i installationsbranchen

Om fem år forventer 76 procent af virksomhederne i installationsbranchen, at omsætningen er større end i dag. Ser man kun på 2014 er forventningerne ikke nær så optimistiske. Det viser tal fra Tekniqs Markedsstatistik 2014.
Blandt virksomhederne i installationsbranchen er det 36 procent, der forventer stigende omsætning i år sammenlignet med sidste år. Til gengæld forventer blot 14 procent en lavere omsætning. De resterende 50 procent forventer uændret omsætning i 2014.

Det viser tal i Tekniqs Markedsstatistik 2014, som blandt andet er baseret på en spørgeskemaundersøgelse om forventninger til udviklingen i installationsbranchen.

Tror på fremtiden vokser
På længere sigt er der tegn på langt større optimisme i installationsbranchen.

Således er det kun 4 procent af virksomhederne, der forventer en lavere omsætning, mens 20 procent forventer uændret omsætning. Hermed tror hele 76 procent af de respondenterne, at omsætningen vil være større i installationsbranchen om fem år.

Sammenlignet med seneste undersøgelse, som blev foretaget året før i Markedsstatistik 2013, er der tegn på øget fremtidstro. Her forventede 69 procent, at omsætningen ville stige om fem år. Til gengæld var det over det dobbelte – 9 procent – som forventede lavere omsætning om fem år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266