23948sdkhjf

Hospitalsbygning viger pladsen for p-hus

Cirka 30 nye parkeringspladser har set dagens lys på Bispebjerg Hospital efter, at hospitalets bygning 40 blev revet ned. P-pladserne må snart selv vige pladsen for et p-hus.
Nu bliver det lidt lettere at finde en parkeringsplads ved Bispebjerg Hospital. Om et par måneder bliver det så endnu lettere. Sidst på året bliver det svært igen, og fra slutningen af 2015 bliver det rigtig let.

- I første omgang har vi anlagt cirka 30 midlertidige parkeringspladser, hvor bygning 40 er revet ned. Det er grusparkering uden afmærkning, og vi opfordrer til, at man holder pænt, så der bliver plads til flest muligt, forklarer entreprisechef Carsten Nyboe fra Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg og fortsætter:

- Næste skridt er, at vi anlægger en parkeringsplads med plads til 100 biler i sydvest, hvor der i dag er tennisbaner. I efteråret begynder vi så at bygge et parkeringshus til cirka 600 biler. Parkeringshuset bliver anlagt på parkeringspladsen i det nordvestlige hjørne af hospitalsområdet, så mens byggeriet står på, mangler vi nogle p-pladser.

Parkeringssituationen bliver langt bedre fra slutningen af 2015, hvor det nye parkeringshus står færdigt. 600 flere parkeringspladser kommer til at kunne mærkes. I dag er der 729 pladser på hospitalets område.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093