23948sdkhjf

Idræt skal tænkes ind i byplanlægningen

Idræt og bevægelse kan skabe bedre byliv, hvis det tænkes ind som en drivkraft i planlægningen af byudvikling, lyder det fra Lokale og Anlægsfonden.
Danmark står foran banebrydende forandringer i det fysiske miljø i de kommende årtier. Vi ved, at fraflytningen fra landlige omgivelser til storbyer vil accelerere. Der planlægges nye bydele i bl.a. København og Aarhus med indbyggere og arbejdspladser i mængder, der kan matche en mellemstor provinsby, skriver Lokale- og Anlægsfonden.

Lokale- og Anlægsfonden peger på at borgerne i dag vil andet end at bo, arbejde, handle og transportere sig. Derfor kræver det nytænkning byplanlægningen.

Men i stedet for at eksponere fejl ved projekter i dagens Danmark præsenterer Lokale og Anlægsfonden et par eksempler på, at der har været omtanke i fremtidsplanerne, både for nye bydele og i områder, hvor byfornyelse og kvarterløft har været på dagsordenen.

Et nyt atletikstadion ved Syddansk Universitet i Odense til brug for alle høj som lav og et klatrecenter i København hvor bredden træner side og side med eliten.

Læs hele temaet om byplanlægning: http://www.loa-fonden.dk/media/105906/tribune%2020%20tema%20om%20idr%C3%A6t%20i%20byplanl%C3%A6gning.pdf
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109