23948sdkhjf

Døgninstitution på Frederiksberg får et løft

Josephine Schneiders Hus på Rostrupsvej i Frederiksberg, som i dag huser en døgninstitution, skal gennem en gennemgribende renovering og istandsættelse.
Der er tale om en ældre Frederiksberg-villa opført i 1906 med et boligareal på 475 m². Ejendommens fungerer som døgninstitution og huser 12 børn/unge, der bor på institutionen, og 4-10 daglige medarbejdere.

Frederiksberg Kommune har afsat 6 millioner kroner, som skal dække honorar til totalrådgiver, hovedentreprisesum, uforudseete udgifter samt øvrige omkostninger, til renovering og istandsættelse af ejendommen.

Arbejderne omfatter blandt andet istandsættelse af facader og gavle, udskiftning af tag med efterisolering, tagrender og - nedløb, vinduer og tagvinduer, afløbsinstallationer og sanitet, ombygning af flere toiletter og baderum, istandsættelse af hoved- og bitrapperum, samt en række andre opgaver såsom partielt udskiftning af gulvoverflader, kontrol og formentlig udskiftning af el-installationer. Herudover forventes det, at køkken skal udskiftes og optimeres til den brug det har i det daglige, hvor det både er børn/unge samt medarbejdere/køkkenpersonale, der benytter det.

Frederiksberg Kommune søger nu en totalrådgiver til det gennemgribende istandsættelsesprojekt.

Totalrådgiver skal udarbejde udbudsprojekt til udbud i hovedentreprise i henhold til de krav og ønsker som institutionen og Frederiksberg Ejendomme har til projektet. Ligeledes skal totalrådgiveren afholde møder med de nærmeste naboer i forbindelse med en mulig ændring af farve og udtryk på bygningens facader.

Det endelige valg af totalrådgiver ventes at blive truffet i sidste halvdel af maj. Udbud af hovedentreprisen i indbudt begrænset licitation er sat til starten af juli med efterfølgende valg af en hovedentreprenør sidst i august. Selve arbejdet ventes udført fra starten af oktober 2014 til ultimo 2015.

Fristen for at ansøge om prækvalifikation er den 25. april 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082