23948sdkhjf

Nyt atletikanlæg i Slagelse

Et nyt atletikanlæg ved Nørrevangsskolen i Slagelse er netop blevet indviet.
Sygehusbyggeriet i Slagelse får stor betydning for Slagelse Kommune og en lang række borgere. Men byggeriet har også haft stor betydning for en række lokale klubber og foreninger.

Atletikklubben ”Slagelse Atletik Delta” har tidligere trænet på Gl. Stadion i Slagelse, men det har været nødvendigt at flytte klubben i forbindelse med sygehusbyggeriet.

Nu er et nyt atletikanlæg så taget i brug. Det skete lørdag den 5. oktober med taler fra borgmester Lis Tribler og formand for kultur- og fritidsudvalget Jesper D Jensen.

Øget vandstand
Når sygehusbyggeriet er færdigt, vil det nye byggeri øge vandstanden af regnvand i kloakeringen omkring sygehuset. Boldbanerne, som tidligere lå, hvor sygehuset kommer til, bliver asfalteret, og da banerne tidligere har fungeret som dræn, har de dermed ledt regnvandet væk.

SK Forsyning ønsker derfor at overtage Gl. stadion med henblik på at benytte området til afvanding både i forhold til sygehuset, men også der kan pumpes vand fra Anlægssøen over på Gl. stadion, og dermed lade vandstanden stige og falde alt afhængigt af, hvad der er brug for. Det vil dog resultere i meget våde anlæg, som ikke kan bruges til idræt. Derfor har det i forbindelse med sygehusbyggeriet været nødvendigt at finde en ny placering til Slagelse Atletik Delta.

Der er derfor blevet anlagt et nyt atletikanlæg ved Nørrevangsskolen i Slagelse. Her venter et væsentlig bedre anlæg, end klubben tidligere kom fra. Anlægget rummer fire nye løbebaner i kunststof, hvor klubben tidligere har trænet på løbebaner af stenmel. Samtidig er der to springbaner og to kastebure til hammer- og diskoskast. Også klubfaciliteterne er blevet bedre, nu hvor klubben har fået klublokale i skolens bygning. Endelig er der også en væsentlig bedre belysning end på det gamle anlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125