23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for el-specialist i Sydjylland

Morten Berthon Kirkegaard skal fremover varetage leverancen af vedvarende energiløsninger til hele Sydjylland, da han er blevet godkendt som partner i Greenscan.
Morten Berthon Kirkegaard er uddannet elektriker, og har frem til oprettelsen af hans partner virksomhed i Greenscan regi drevet montagevirksomhed, blandt andet inden for solceller. Dette er sket fra firmaadressen på Egernvej i Hedensted og her ligger også hovedsædet for Mortens virksomhed: Greenscan JyllandSyd.

Virksomheden leverer blandt andet vertikal vindmøller, batteribanker til vedvarende energi og smartgrid, solceller, montageudstyr, LED belysning, og meget andet, der har med vedvarende elproduktion at gøre.

- En af grundene til, at jeg er blevet partner med Greenscan er, at jeg er vild med at arbejde med grønne løsninger, og ser det som en stor og spændende mulighed, forretningsmæssigt. Greenscan er med til at åbne mulighederne for at udbrede denne teknologi og få kontakt til en større målgruppe fremover. Forretningsmæssigt er det en fornøjelse at arbejde med den bedste kvalitet, som er et must i Greenscan. Jeg ser frem til at møde mange nye samarbejdspartnere og kunder, siger Morten Berthon Kirkegaard om sit nye partnerskab.

Greenscan JyllandSyd betjener både B2B kunder og direkte til slutbrugere samt medvirker inden for rådgivning og projektsalg. Her trækkes også på den specialviden der findes i Greenscan`s hovedorganisation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094