23948sdkhjf

Nordisk kvalitetsstempel til populært Aalborg-anlæg

Jomfru Ane Parken i Aalborg får Nordic Green Space Award, et kvalitetsstempel for park- og naturområder som sammenlignes med Michelinstjernerne.
Aalborg Kommune ved rådmand Mariann Nørgaard modtager tirsdag d. 8 oktober Nordic Green Space Award for Jomfru Ane Parken i Aalborg. Det oplyser Aalborg Kommune.

Nordic Green Space Award er et nordisk kvalitetsstempel for park- og naturområder og kan sammenlignes med Michelinstjernerne. Parken er blevet bedømt af en uafhængig dommerkomite med fagfolk, eksperter og lægfolk.

Jomfru Ane Parken er blevet målt med særlig fokus på parkens funktionalitet og mulighed for oplevelse. Endvidere er de rekreative og sociale aspekter samt landskab og æstetik vægtet højt.

Mange designløsninger hæver niveauet
Parken har fået en meget flot bedømmelse og i bedømmelsen står bl.a.:

- Den rekreative udnyttelse er imponerende og modige idemagere, visionære politikere og en fremsynet forvaltning fortjener et stort skulderklap. Jomfru Ane Parken kunne være blevet til på et lavere budget og med mindre ambitioner. Men det er netop de mange rekreative muligheder og de mange designløsninger, der hæver parken fra det ordinære til det særlige.

I Aalborg Kommune har også Østre Anlæg modtaget Nordic Green Space Award.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094