23948sdkhjf

Køge Kyst på vej til endelig aftale om stort byggeri

Forhandlingerne mellem Køge Kyst og TK Development om et stort byggeri af butikker, boliger og erhverv i Køges stationsområde er gået ind i en afgørende fase.
- TK Developments bestyrelse har nu godkendt, at købsaftalen med Køge Kyst om Stationsområdet i den nordlige del af området, kan gøres endelig. Det er et væsentligt skridt på vejen, fortæller Jørgen Nue Møller, formand for Køge Kyst bestyrelse, i en pressemeddelelse.

De to parter arbejder nu på en udmøntning af godkendelsen i et tillæg til købsaftalen. Herefter står alene tilbage, at Køge Kommune endeligt beslutter at sætte opførelsen af et genoptræningscenter i gang.

Byggeri med butikker og genoptrækninscenter
Den del af byggeriet i Stationsområdet, som TK Development nu har sagt endeligt ja til at opføre, ligger umiddelbart nord for Køge station og skal rumme fire butikker i stueetagen, heriblandt to supermarkeder, mens Køge Kommunes nye genoptræningscenter placeres på 1. og 2. sal. Aftalen vil også omfatte det nye Stationstorv og en parkeringskælder.

Køge Kommune forventes i løbet af efteråret at træffe endelig beslutning om genoptræningscenteret, som er i udbud, der forventes afsluttet senere på efteråret. Samtidig arbejder Køge Kyst og TK Development videre mod også at kunne gøre købsaftalen endelig for den sydlige del af Stationsområdet, som kommer til at rumme en række butikker af forskellig størrelse, lokaler til liberale erhverv og ca. 50 stationsnære, attraktive boliger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125