23948sdkhjf

Klar til satsning på byggematerialer

Land & Fritid, der er ejet af DLG, er godt i gang med at udfylde de huller, som lukkede byggemarkeder efterlader i randområderne. De nuværende 62 butikker ventes øget til 72.
Mens de store byggemarkedskæder har neddroslet aktiviteterne i udkantsområderne de senere år, er Land & Fritid i fuld gang med at geare op.

Ifølge dagbladet Børsen er kæden, som ejes af korn- og foderstofselskabet DLG, nu vokset til 62 butikker og en samlet omsætning på omkring 450 mio. kr. – først og fremmest ved at satse på etablering i landområder og udkanten af provinsbyerne.

Keld Kruse, koncerndirektør i DLG, fortæller til avisen, at det går rigtig godt for Land & Fritid, og han vurderer, at der er plads til at åbne yderligere ti butikker.

- Vi har fundet en lukrativ niche ude i de områder, fordi vi har sammensat en bred palet af produkter, som består af hunde- og kattemad, håndværktøj, træpiller, telefoni, forsikringer, og selvfølgelig vil vi udvide sortimentet også inden for byggematerialer efter behov, siger DLG-direktøren.

Ifølge Steen Johansen, der er rådgiver i byggevareindustrien, har DLG gode muligheder for at skabe en forretning i udkantsområderne:

- Det vil være dumt at etablere sig i midtbyerne og orientere sig mod markedet for professionelle håndværkere, men derimod giver det mening at opbygge en lille lokal forretning med mange varer på hylderne. Jeg tror, vi vil se DLG købe landtømmerhandler, som allerede betjener landbruget, siger han til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082