23948sdkhjf

Nyt kædemedlemskab skal løfte VVS-firma

Uddannelse og markedsføring får et løft efter, at Søkrog VVS i Svendborg er blevet medlem af Bedre Bad-kæden under navnet Bedre Bad Svendborg – Søkrog VVS.
For at give Søkrog VVS bedre udviklings- og vækstmuligheder, har indehaver af Søkrog VVS, Kenneth Søkrog, valgt at tilslutte sig Bedre Bad og Bedre Energi-kæden. Det skriver Ugeavisen Svendborg.

Kenneth Søkrog forklarer til avisen, at han med medlemskabet af den frivillige kæde vil styrke VVS-firmaet indenfor uddannelse og markedsføring.

Ekspertise, markedsføring og bedre badeværelser
Med henvisning til det stigende fokus - og de medfølgende store investeringer - på energiområdet vil rådgivning og viden blive vigtigere. Derfor vil det blive vigtigere, at firmaets dygtige, faguddannede medarbejdere hele tiden bliver opdateret på viden og løsninger, noget som Bedre Bad og Bedre Energi-kædens eget akademi kan hjælpe med til.

Firmaet har hidtil løst opgaver med badeværelser igennem flere år. Men med det nye kædemedlemskab vil man blive endnu bedre løsninger på badeværelsesområdet.

Endeligt ser Kenneth Søkrog også en klar fordel ved, at Bedre Bad Svendborg – Søkrog VVS bliver omfattet af kædens omfattende markedsføring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094