23948sdkhjf

Svane Glas går ind i VVS-branchen

Med blik for VVS-branchens efterspørgsel efter specialløsninger inden for bl.a. glasbrusedøre og vægge til badeværelser vil Svane Glas øge leverancerne af glasløsninger og rådgivning til VVS-installatører og smede.
Efter to år med underskud hos Svane Glas, ser udviklingen ud til at være vendt da virksomheden er kommet ud af 2012 med et overskud på 410.000 kr.

Trods usædvanlig lav aktivitet i glasbranchen i første kvartal 2013 forventer direktør Jacob Svane at udviklingen fortsætter i en positiv retning. Forventningerne skyldes en målrettet indsats på glasgrossistmarkedet så virksomheden nu fremstår som en konkurrencedygtig leverandør til byggesektoren.

Firmaet ser nu mod VVS-branchen, der i deres optik for alvor er begyndt at efterspørge specialløsninger inden for glasbrusedøre og vægge til badeværelser samt glas til terrasser og altaner. Med mange års erfaring med disse løsninger ser Svane Glas frem til at levere rådgivning, glasløsninger samt eventuel montage til VVS-installatører og smede.

Øger organisationen i et kriseramt glasgrossistmarked
Mens andre større glasgrossister lukker eller skærer ned har den mindre glarmester og grossistvirksomhed Svane Glas valgt at gå mod strømmen og øget salgsorganisationen samt udvidet forretningsområderne.

- Glasbranchen har alle dage været for dårlig til at vise byggebranchen de mange spændende muligheder der ligger i anvendelsen af glas, udtaler direktør Jacob Svane og henviser til, at Svane Glas offentliggjort nyt katalog, som han håber vil give inspiration både private, erhvervsfolk, håndværkere, arkitekter og rådgiver, så der kan kommer endnu flere og spændende glasløsninger ind i dansk byggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.268