23948sdkhjf

Adserballe & Knudsen indretter 1.500 m² på rekordtid

Spies-koncernen får nye kontorlokaler på kun 60 dage. 50 mand fra Adserballe & Knudsen totalindretter 1.500 m² kontor og butik.
50 mand er netop nu i gang med at indrette 1.500 etagemeter i Neroporten i Ørestaden til Spies koncernens nye kontor og rejsebutik. 15. oktober skal stueetagen og rejsebutikken være klar til brug. 30. oktober skal Adserballe & Knudsen aflevere 4. og 5. etage med kontorindretning.

Adserballe & Knudsen har således haft mindre end tre måneder fra licitationen var afgjort til at organisere holdet, der skal udføre arbejdet, komme i gang og blive færdig med at forvandle et råhus til lækre og moderne kontorer.

-Vi har sat fire byggeledere på opgaven, hver med sit ansvarsområde i entreprisen og med at koordinere hele opgaven, siger direktør Morten L Hansen, Adserballe & Knudsen og fortsætter:

- Der er lagt en meget detaljeret dagsplan, så de enkelte dele udføres i den rigtige takt og uden, at de forsinker hinanden.

Attraktiv ny beliggenhed
Spies koncernen har valgt at flytte deres call-center, administration og en rejsebutik ud af det indre København. I alt 90 medarbejdere. Moderne indretning i nye lokaler vil spare husleje, der er bedre mulighed for parkering, og placeringen ved indkøbscentret Fields er attraktiv i kraft af en stor kundestrøm.

Spies koncernen har lejet tre etager med i alt 1.500 etagemeter i det 11 etager høje Neroporten, der er nabo til Ferringhuset. Begge tegnet af Henning Larsen Architects. Neroporten er ejet af det svenske investeringsselskab Norrporten

Adserballe & Knudsens hovedentreprise på 14 mio. kr. på projektet omfatter alle installationer og indretning af kontorer og personalefaciliteter som thekøkkener og toiletter.

Tæt koordinering hele vejen
- Der er en bred indsats af fag i denne opgave, tømrer, murer, vvs, el og gulvfolk. Kompleksiteten gør den til en spændende og udfordrende opgave, som folkene også bliver tændt på at løse godt, siger Morten L. Hansen og tilføjer:

- Første del er gulvene, ventilation og sprinkling.
Fakta
Bygherre: Norrporten
Entreprise: Hovedentreprise
Entreprisesum: 14 mio.kr.
Rådgiver: Moe & Brødsgård
Arkitekt: Henning Larsen Architects
Dernæst indretter vi med vægge i gips. På hver etage opsættes thekøkken og toiletter og andre personalefaciliteter. Der skal kables til IT og CTS, central tilstandskontrol og -styring, og vi slutter af med at male og lægge tæppe på gulvene. Alt i en glidende plan med omkring 50 håndværkere i gang. Største udfordring er den korte tid, som virkelig kræver en tæt koordinering hele vejen. Men vi skal også tage udstrakt hensyn til husets andre lejere, der skal kunne passe deres arbejde uden alt for megen støj og ulempe fra os.

Adserballe & Knudsen vandt opgaven 15. august i en indbudt licitation og gik i gang 1. september. Første lokaler afleveres 14. oktober, og resten 11 dage senere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111