23948sdkhjf

Installatører i høj kurs hos kommunerne

Stigende fokus på besparelser på energiregningen stiller installatører i en gunstig situation, når kunder skal rådgives om ekstra investeringer med sparepotentiale.
Når kommuner skal energirenovere foretrækker syv ud af ti at samarbejde med installatører og lokale håndværkere. Det viser en undersøgelse fra foreningen Energiforum Danmark ifølge tekniq.dk.

Et stigende antal kommuner indgår således i strategiske samarbejder med installatører og lokale håndværkere. Det oplever sekretariatsleder i Energiforum Danmark, Dorte Nørregaard Larsen, som er i løbende kontakt med kommuner, regioner, offentlige og private institutioner:

- De kommuner, der vælger en ambassadørstrategi og lader håndværkerne arbejde for energirenovering, lykkes med det. På det område kan kommunerne virkelig noget, som andre ikke kan, fordi de har en unik viden om netop deres lokalområde. Ved at koble den viden sammen med håndværkernes faglighed er der mulighed for at skabe en gejst og et sammenhold på tværs af fag, som man ellers ikke ville have opnået. Det er et godt koncept, siger Dorte Nørregaard Larsen ifølge tekniq.dk.

Særligt gunstig situation
Installatørerne er ifølge Dorte Nørregaard Larsen også i en særligt god position, da de har ekspertviden kombineret med adgang til borgere, virksomheder og andre potentielle kunder. Det særligt i en tid, hvor besparelser på energiregningen er i fokus.

- Som boligejer kan jeg ikke bruge det til noget, at det kan betale sig for mig at skifte mine vinduer, hvis jeg ikke har tænkt mig at gøre det. Ingen tænker på energi til hverdag, men hvis jeg alligevel har bestilt en varmepumpe, og installatøren gør mig opmærksom på, at jeg kan søge om tilskud, og at det ville være en fordel at isolere, så er jeg modtagelig, siger Dorte Nørregaard Larsen ifølge tekniq.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078