23948sdkhjf

DNU indgår ny entreprenør-kontrakt

Dominus er valgt som CTS-leverandør til det store hospitalsbyggeri i Skejby. Det er en kontrakt til et tocifret millionbeløb.
Den 12. september 2013 er blevet en mærkedag for Dominus. Det var nemlig dagen, hvor kontrakten med DNU blev underskrevet, og Dominus nu kan se frem til at blive en vigtig partner i et både spændende og udfordrende projekt.

- Hos Dominus er vi både stolte og glade for at være udvalgt. Og det bekræfter os i, at når man benytter sig af BACnet, kan man skabe både den billigste og teknologiske bedste løsning på markedet, udtaler direktør Toke Juul.

Dominus skal ifølge kontrakten skal levere CTS- og IBI-løsningen til DNU’s spor ”S”, som udgør ca. 50 procent af det samlede byggeri. Hele projektet vil blive håndteret fra Dominus’ afdeling i Aarhus, som i øjeblikket også udfører bl.a. dokk1 (Multimediahuset Urban) og Navitas.

Projektet kommer til at omfatte en løsning, som skal styre og overvåge DNU’s mange varme-, ventilations-, køle- og lysanlæg. Derudover vil Dominus’ løsning indeholde individuel styring af rum – det vil sige at den skal sikre rette den temperatur, luftkvalitet og lysniveau. Løsningen skal desuden minimere energiforbruget og optimere miljø, komfort og forsyningssikkerheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109