23948sdkhjf

Gråkjær-regnskab: Tilfredshed trods lavere overskud

Den hårde konkurrence i byggeriet sætter sit præg på udviklingen i byggekoncernen Gråkjær, som dog kan glæde sig over endnu et år med sorte tal og forbedret soliditetsgrad.
Gråkjær A/S, totalentreprenør inden for landbrug, industri og erhverv, er kommet ud af 2012/13 med et plus på 3,5 mio. kr. før skat.

Og selvom regnskabsåret bød på nedgang i både omsætning og indtjening var det en tilfreds administrerende direktør Jan Larsen, som torsdag offentliggjorde tallene:

- Det er naturligvis med tilfredshed, at vi kan levere endnu et årsregnskab med sorte tal på bundlinjen, når branchen generelt fortsat bærer præg af hård konkurrence og lave indtjeningsmarginer. Og de igangværende projekter, vores ordrebeholdning samt den generelt store efterspørgsel vidner om, at den positive udvikling fortsætter i 2013/14, hvilket er glædeligt i en tid, hvor byggebranchen ellers er udfordret af kundernes vanskeligheder med at få finansieret deres projekter, siger han.

Ud over endnu et år med overskud glæder Jan Larsen sig over en positiv udvikling i egenkapital og soliditetsgrad.

- I disse usikre tider med flere konkurser i branchen, vægter kunder og leverandører finansiel styrke højt, så det er særdeles tilfredsstillende, at virksomhedens soliditet, nu ligger over 30 procent, slutter Jan Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14