23948sdkhjf

Få syn for 300 hektar stort byudviklingsområde

Planerne for den nye bydel Hillerød Syd præsenteres på en stor åben workshop den 24. september, hvor vinderen af arkitektkonkurrencen præsenterer sit projektet.
Kom og hør vinderne af arkitektkonkurrencen om Hillerød Syd fortælle om vinderprojektet og deres visioner for bydelen. Deltag samtidig i ferniseringen af udstillingen på Hillerød Bibliotek med alle 25 forslag fra arkitektkonkurrencen. Fortæl om dine ideer til planerne for den nye bydel.

Alt dette, og mere til, vil finde sted tirsdag d. 24. september kl. 17 på Hillerød Bibliotek.

Arkitektkonkurrencen blev vundet af BOGL Landskabsarkitekter i samarbejde med Michael Sten Johnsen, arkitekt MAA; Svend Algren, arkitekt MAA og Jens Nybo Andersen, landskabsarkitekt (alle med ophavsret).

Læs mere: Hillerød Syd har fundet sin vinder .

På denne aften afholder Hillerød Kommune en stor åben workshop, hvor vi inviterer alle til at komme med deres idéer til den nye bydels planlægning. Som inspiration til workshoppen fremlægger vinderne af arkitektkonkurrencen deres vinderprojekt og visioner for bydelen. På den efterfølgende workshop vil der være dialogborde med mulighed for at komme med idéer til bydelen og mulighed for at prøve kræfter med at planlægge bydelen.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Så skriv venligst til: byplan@hillerod.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094