23948sdkhjf

Rehabiliteringscenter skal gennemføres som OPP-projekt

Allerede i 2014 ønsker Region Nordjylland at sætte gang i byggeriet af et nyt neurorehabiliteringscenter i Brønderslev.
Et nyt rehabiliteringscenter i Brønderslev, som skal samle den specialiserede rehabilitering af apopleksipatienter, er med Region Nordjyllands budget 2014.

I regionen er forligspartierne enige om, at der hurtigst muligt laves den nødvendige kapacitetsplanlægning og dimensionering, så der allerede i 2014 kan igangsættes et nybyggeri af et neurorehaliteringscenter med såvel specialiteret rehabilitering og rehabilitering på hovedfunktionsniveau Brønderslev, fremgår det af regionens Budgetaftale 2014.

Byggeriet søges gennemført i samarbejde med en privat partner som et OPP-projekt.

- Men det er netop en gammel og uhensigtsmæssig bygning, man holder til i. Derfor er det utrolig glædeligt, at regionen nu vil bygge nyt i Brønderslev for at gøre forholdene for patienter med apopleksi endnu bedre. Vi glæder os hver gang, der er udsigt til at bevare eller udbygge antallet af arbejdspladser i kommunen. Regionen har planer om allerede i 2014 at igangsætte byggeriet, og jeg kan love, at vi fra kommunens side vil gå ind i projektet med alt det, vi kan for at hjælpe en hurtig start og opførelse, lyder det blandt andet fra borgmester i Brønderslev Lene Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095