23948sdkhjf

Skou Gruppen vinder på Holmens Kirke

C.F. Møllers Tegnestue
Entreprenørfirmaet Skou Gruppen har på ny vundet en kirkeopgave. Denne gang på Holmens Kirke, der er nabo til Christiansborg og Nationalbanken. Det oplyser Skou Gruppen på firmaets hjemmeside.

Det er tale om tømrerentreprisen, som Skou Gruppen har vundet med et bud på 1,25 mio. kr. Skou Gruppen vandt opgaven i konkurrencen med Mogens V Zeltner, Jakon og Eigil Frederiksen.

Byggearbejderne har været udbydes i fagentreprise af C.F.Møllers Tegnestue.

Projekt tegnet af C.F.Møller
Holmens Kirke er helt fra Christian den IV’s tid og mangler tidssvarende faciliteter for kirkens brugere. Derfor opfører kirken en ny bygning, der er planlagt delvist under terræn.

Bygningen indrettes til kontorer, køkken, spiserum og personalefaciliteter. Der planlægges ligeledes handicaptoilet. I kælderen indrettes en menighedssal, der skal anvendes til foredrag, møder m.v. Efter færdiggørelsen vil tilbygningen fremstå indpasset mellem det store kapel og selve kirken.

Arkitektfirmaet C.F. Møller står for projektet, med støtte fra A.P. Møller Fonden.

Et årti med flere kirkeopgaver
Skou Gruppen har de sidste 10 år udført en lang række opgaver på Holmens Kirke, herunder store og små ombygninger samt levering af inventar.

Lige nu er Skou Gruppen i gang med en andet stor kirkeopgave: opførelse af nye præstegårdslænger til Farum Kirke. Her leverer firmaet også komplet nyt inventar fra eget værksted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095