23948sdkhjf

Byggefirma med store vækstplaner

Med opkøbet af Simonsen & Wendt tager VME Vodskov Murer Entreprenør hul på en ambitiøs vækststrategi, der skal bringe medarbejderantallet op i nærheden af 60.
VME Vodskov Murer Entreprenør A/S udvider sine aktiviteter i Nordjylland med opkøbet af murerfirmaet Simonsen & Wendt i Aalborg.

Ifølge indehaver Kim Larsen skal investeringen ses som et led i en strategisk vækstplan for den 44 år gamle virksomhed med base i Vodskov nord for Aalborg. Med opkøbet har de to virksomheder nu tilsammen 40 medarbejdere, men Kim Larsen lægger ikke skjul på, at strategien er en forøgelse af medarbejderantallet til 50-60 ansatte i løbet af de kommende år.

Nødvendig diversitet
VME Vodskov Murer Entreprenør er stærk på alle former for entreprenøropgaver samt jord-, beton-, kloak- og belægningsopgaver og renoveringsentrepriser indenfor fjernvarme, mens Simonsen & Wendt igennem mange år har været drevet som et mere traditionelt murerfirma med ekspertise indenfor blandt andet facaderenovering, altaner, tag- og kloakarbejde. Virksomheden er ligeledes autoriseret af Rockwool til at udføre hulmursisolering samt isolering af lofter og etageadskillelser.

- Vores to virksomheder supplerer hinandens kompetencer og forretningsområder og skaber den nødvendige diversitet, som bevirker, at vi kan tilbyde en bred produktpalette til den enkelte kunde og matche et konkurrencepræget marked betydeligt bedre. Dermed supplerer de to virksomheder hinandens ydelser perfekt, og tilsammen kan vi henvende os til en endnu bredere kundeportefølje, ikke bare geografisk, men også rent fagligt, forklarer Kim Larsen, der selv som anden generation har stået i spidsen for VME siden 2008.

Gode kollegaer
For ejerne bag Simonsen & Wendt var det behovet for et generationsskifte, der førte til beslutningen om at blive en del af VME. Aalborg-virksomheden er etableret i 1895 og har siden 1997 haft Kim Laursen og Poul Nielsen som ejere. Men da Poul Nielsen planlægger at gå på efterløn inden for nærmeste fremtid, stod fremtiden åben for Simonsen & Wendt.

- Jeg skulle enten finde en ny medejer og partner, afhænde virksomheden eller noget helt tredje – og det blev så en tredje løsning. Men vi har jo været gode kolleger i branchen igennem mange år, så vi er meget trygge og tilfredse med aftalen med VME, forklarer Kim Laursen, der nu får funktion af byggeleder i den nye virksomhedskonstruktion, mens Poul Nielsen indtræder i administrationen på adressen Nibevej i Aalborg, hvor virksomheden fortsætter som hidtil under det nye navn; VME Simonsen & Wendt ApS. I Vodskov hedder virksomheden fortsat VME Vodskov Murer Entreprenør A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111