23948sdkhjf

CG Jensen vinder i Albertslund

Entreprenørfirmaet har i licitation vundet opførelse af en ny genbrugsstation i Albertslund. Projektet omfatter anlægsarbejder og bygningsanlæg på et grundareal på ca. 4.500 m².
Albertslund Kommunes genbrugsstation skal flytte fra Gadagervej til Holsbjergvej, da den nuværende genbrugsstation er for lille.

CG Jensen har i licitation vundet opgaven med opførelse af den nye genbrugsstation. Projektet omfatter anlægsarbejder og bygningsanlæg på et samlet grundareal på ca. 4.500 m². Hertil kommer opførelse af en mandskabsbygning kombineret med en bygning for farlige fraktioner.

Bæredygtighed i fokus
Entreprenørfirmaet fjerner eksisterende betongruber og belægninger, der ikke er genanvendelige. Bag containerne etableres betonkanter, og der opføres en betonmur ved afleveringsstedet for haveaffald. Der etableres også nye belægninger og etableres hegn og porte til indhegning af pladsen. Herudover udfører CG Jensen alle installationer til el, VVS og kloak.

Genbrugsstationen indrettes, så den kan drives så bæredygtigt som muligt med solceller på bygningerne, LED-belysning m.v. I videst muligt omfang genbruges arealets eksisterende bygninger til lager mv.

Byggeperioden strækker sig frem til december i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093