23948sdkhjf

10 kraner kræver sine forholdsregler

Aktiviteten er høj på DNU-byggepladsen for tiden. Lige nu arbejder 10 kraner i højderne, og det stiller høje krav entreprenører og kranførere.
Når aktiviteten er højest på byggepladsen på byggepladsen på Herredsvej i Skejby vil minimum 20 kraner være i gang. Det forventes at ske i efteråret 2014, vurderer Søren Kaae Overgaard, byggechef i Projektafdelingen for Det Nye Universitetshospital i Aarhus, ifølge dnu.rm.dk.

Med så mange kraner i gang på samme tid kræves der ekstremt meget af både entreprenørerne og kranførerne. Både i hensyn til at få udført arbejdet og i forhold til sikkerheden.

Skinner og højdeforskelle sikrer krankurver
- For at sikre at kranerne kan komme til at arbejde og at de kan arbejde sikkert, har hver kran sin egen krankurve. Det vil sige, at kranen kan dreje 360 grader rundt uden risiko for at forvolde skade på andre kraner eller på byggeriet, siger han.

Kraner i forskellig højde og nedlagte skinner er også faktorer, der tages i brug i den daglige sikkerhedskoordination af arbejdet med de pt. 10 store kraner på byggepladsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078