23948sdkhjf

Første spadestik til ny børnehave

Middelfart-borgmester Steen Dahlstrøm satte spaden i jorden som signal ti,l at byggeriet af Middelfarts nye 1.300 m2 store daginstitution kunne begynde.
I silende regn gravede en energisk borgmester Steen Dahlstrøm det første lille hul på Skole-marken i Middelfart, der skal ende med at blive til byens nye daginstitution på Behrendtsvej. Byggeriet opføres i delvis to etager med en nybygning på ca. 1.300 m2.

Masser af børn og voksne var sammen med borgmesteren forinden gået i gåsegang hen til Behrendtsvej for at se en ”rigtig” borgmester grave.

Den nye institution skal huse både børnene fra Skovtrolden og Børnehuset. De to institutioner er derfor allerede er slået sammen på Børnegården.

Fokus på energikrav
Institutionen på Behrendtsvej bliver således en forholdsvis stor institution med plads til 120 børnehavebørn og 24 vuggestuebørn.

Daginstitutionen på Behrendtsvej får gode udearealer og bliver en topmoderne institution med det nyeste indenfor it. Samtidig bliver bygningerne indrettet og opført, så de opfylder de nye-ste krav også, når det gælder energiforbrug. Eksempelvis kommer der solceller på taget.

Murerfirmaet Nielsen & Rasmussen har råhusentreprisen på byggeriet.

Byggeriet forventes færdigt til efteråret 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078