23948sdkhjf

Nystartet leverandør til VVS-branchen

To erfarne branchepersoner har startet ny leverandør af tekniske artikler til VVS- og ventilationsbranchen med virksomheden Ferrotek, der har base i Ølstykke.
Det er Peter Ungermann, tidligere salgschef i Solar, og Henrik Jørgensen, tidligere direktør i rørentreprenøren L&HRørbyg, der har taget springet til de selvstændiges rækker.

De to erfarne branchefolk har startet virksomheden med basis i en aftale om forhandling af produkter fra italienske Ferroli.

Målsætningen er, udover at tilbyde produkter til installatører, ventilationsfirmaer og teknikentreprenører, at vejlede og støtte i valg af løsninger til optimering af økonomi og drift.

Bred produktpalet
- Peter og jeg er et godt match, med tilsammen op mod 60 års erfaring fra salg og teknik i branchen, erfaringer som vi gerne deler med kunderne, udtaler Henrik Jørgensen, der fortsætter:

- Vi tilbyder produkter fra radiatorer og vandvarmere over varmepumper og solvarme til køle- og ventilationskomponenter, og skal således nok kunne støtte installatørerne i deres søgen efter optimeringer indenfor energi og produktion.

Den nye virksomhed er opstartet for egne midler og allerede etableret med en god lagerbeholdning af radiatorer og vandvarmere i Værebro ved Ølstykke.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.164