23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Cembrit
Martin Jermiin er med virkning fra 1. oktober blevet ansat som administrerende direktør for Cembrit i stedt for Jørgen Jacobsen, der overtager stillingen som group business development director. Martin Jermiin kommer fra en stilling som partner i McKinsey & Company.

Læs også: Ny administrerende direktør i Cembrit-koncernen

CG Jensen A/S
Ole Kristiansen er blevet ansat som divisionschef for Division Betonrenovering/Håndværk hos CG Jensen A/S (kilde: Børsen).

CG Jensen A/S udfører de fleste typer anlægsopgaver som fx funderings- og rammearbejde, vandbygning, betonarbejder, jord- og kloakarbejde samt job ved bane og vej.

De Forenede Ejendomsselskaber
Efter 15 år hos Sjælsø er Jens Eger pr. 19. august 2013 tiltrådt som projektudviklingsdirektør hos De Forenede Ejendomsselskaber A/S (DFE).

Læs også: Henter projektudviklingsdirektør i Sjælsø

Enemærke & Petersen
Søren Knudsen som ny administrerende direktør i E&P Service, der er Enemærke & Petersens servicevirksomhed med speciale i vedligeholdelse og bygningsdrift.

Læs også: Ny direktør på plads i E&P Service

Grontmij A/S
Lene Andersen er blevet ansat som seniorprojektleder i Natur & Plan hos Grontmij A/S. Derudover er Carsten Meilbøg blevet ansat som projektleder i Industry (kilde: Børsen).

Samtidig er Christiaan Michiel Jaski indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Gerrit Pieter Dral (kilde: BIQ.dk).

Kibo System A/S
Jan Bendixer er indtrådt som bestyrelsesformand hos Kibo System A/S i stedet for Jette Jakobsen. Samtidig er Lars Kramer og Kristian Maan Tokkesdal indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lutz Könnecker og Martinus Johannes Maria Meulendijks, Holland (kilde: Børsen).

Kibo System A/S driver virksomhed inden for produktion, montage, salg og service af områdesikring, adgangskontrol, ITV og automatisk indbrudsalarm.

Link Arkitektur
Arkitekt Marius Lorentzen, tidligere medejer af Hvidt Arkitekter, er ansat som daglig leder af Link Arkitekturs nyetablerede selskab i København; Link Arkitektur ApS.

Læs også: Norsk arkitektfirma rykker ind i Danmark

Niras
Michael Elgaard er blevet ansat som teamchef for IT Drift- og Support-funktionen hos Niras (kilde: Børsen).

Nymølle Stenindustrier A/S
Ole Nørklit er blevet ansat som administrerende direktør hos Nymølle Stenindustrier A/S i stedet for Kaj Munk. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for Unicon A/S.

Nymølle Stenindustrier A/S driver omkring 40 grusgrave spredt over Sjælland, Fyn og Jylland.

P+P Arkitekter
Niels Christian Poulsen udtræder af ejerkredsen, men forbliver i virksomheden som projektleder. Han har pr. 1. juli 2013 solgt sin aktiepost til Eranje Holding, som i forvejen ejede 75 % af aktierne. Salget er sidste led i et i forvejen planlagt opkøb og generationsskifte i P+P Arkitekter.

Eranje Holding ejes af partnerne Jens Jacob Gjerluff Jakobsen og Erik Rønde Andersen.

Unidrain
Henrik Handschuh er blevet ansat som salgschef hos Unidrain med ansvaret for salgsaktiviteterne i Danmark.

Læs også: Unidrain ansætter ny salgschef
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078