23948sdkhjf

Grønt lys for nyt 10.000 m² universitetsbyggeri

Nyt byggeri til 247 mio. kr. er på vej på Aalborg Universitet. Projektet er netop blevet godkendt af Folketingets Finansudvalg.
Nybyggeriet, der er på i alt godt 10.000 m², skal opføres ved det nye campus Vest område, der er placeret i umiddelbar tilknytning til AAU’s campus i Sønder Tranders.

Det bliver Institut for Byggeri og Anlæg, der rykker ind i det nye byggeri, hvor der forventes byggestart januar 2014. Byggeriet skal efter planerne stå færdigt til studiestarten 2015.

Det betyder dermed også et farvel til de utidssvarende, karakteristiske gule murstensbygninger på Sohngårdsholmsvej i Aalborg.

Meget mere på vej
Det er ikke kun til Institut for Byggeri og Anlæg, at der tænkes i nybygninger. I de kommende år forventes Campus Vest at vokse støt med bl.a. byggerier til Institut for Planlægning, Institut for Læring samt generelle undervisningsbygninger.

Aalborg Universitet har i årenes løb i flere omgange taget tilløb til at få samlet sin fælles administration, men bestræbelserne har hidtil løbet ud i sandet. Denne gang skulle det så være ganske vist, idet en ny fælles administrationsbygning indgår i de fremtidige planer for Campus Vest uden, at der dog er sat en dato på.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094