23948sdkhjf

Østjysk Bolig bygger i Gl. Rye

I slutningen af 2013 går boligselskabet efter planen i gang med at bygge 33 energirigtige rækkehuse på Hjarsbækvej i Gl. Rye.
Skanderborg Kommunes byråd har godkendt opførelsen af de 33 boliger i Gl. Rye med en anlægssum på 64,7 mio. kr.

Vejen er derfor banet for, at Østjysk Bolig kan sætte gang i opførelsen af de 33 rækkehuse på Hjarsbækvej i Gl. Rye i slutningen af 2013. I alt bliver der tale om 3.234 m² byggeri fordelt på 8 stk. 3-værelses, 13 stk. 4-værelses og 12 stk. 5-værelses på henholdsvis 81, 97 og 111 m².

Energirigtigt byggeri
Af hensyn til energiforbruget og bæredygtighed finder både Skanderborg Kommune og Østjysk Bolig det vigtig, at rækkehusene bliver opført i lavenergiklasse 2020, samt at bygningerne opføres og placeres således, at der findes det bedste løsninger mht. indeklima og energi.

Konkret betyder det, at højisolering, jordvarme og nedsivning af regnvand bliver væsentlige faktorer i projektet. Ifølge projektbeskrivelsen for byggeriet bliver de 33 boliger opført med solcelleanlæg integreret i de sydvendte tagflader.

Østjysk Boligselskab forventer, at byggeriet kan påbegyndes i slutningen af 2013. Boligselskabet understreger dog, at tidsplanen er foreløbig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141