23948sdkhjf

Projekt skal binde regnskov til midtby

En ny udformning af Hospitalsgade i Randers skal trække flere af de 315.000 besøgende i Randers Regnskab til Randers midtby.
Randers Byråd har netop vedtaget et skitseforslag til en ny udformning af Hospitalsgade i Randers. Formålet er at trække turister fra Randers Regnskov, der sidste år havde et beøsgstal på ca. 315.000, ind i Randers midtby.

Idéen med skitseforslaget er at skabe mere liv og aktivitet i Hospitalsgade, som forbinder området ved Randers Regnskovs indgang med midtbyen, så gaden vil fungere som en attraktiv indgangsport til midtbyen.

- En port, der vækker folks nysgerrighed og giver regnskovens besøgende lyst til at fortsætte deres opdagelsesrejse i et indbydende, interaktivt gademiljø, der på legende vis fører de besøgende ind i midtbyen, hedder det i beskrivelsen.

1. etape færdig næste sommer
I forslaget er der bl.a. forslag om at lave dyremotiver i gadens belægning og andre oplevelser undervejs, som skal få afstanden til at virke kortere. Skitseforslaget, som nu er godkendt, handler om projektets første etape, der forventes at være færdig til sommeren 2014.

Projektets anden etape er endnu ikke fremlagt til politisk behandling, men omfatter bl.a. udvikling af interaktive oplevelsesposter med leg og vidensbaseret skattejagt for børn.

Her kan du se: Skitseforslaget for forskønnelsen af Hospitalsgade.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079