23948sdkhjf

Facadefirma firedobler arealet

Redtz Glas & Facade er vokset markant, og det har skabt behov for mere plads i Odense-virksomheden.
Mandag den 2. september flyttede Redtz Glas & Facade A/S ind i et stort nyrenoveret domicil på Niels Bohrs Allé i Odense – ved siden af Bilka-byen, Rosengårdcentret og Fyns kommende supersygehus.

På den nye adresse råder glas- og facadevirksomheden over 4.000 m² lagerhaller og kontorbygninger, og det er hele fire gange så meget plads som på den hidtidige adresse.

Ifølge direktør og indehaver Morten Redtz Jensen er det de senere års vækst, der har skabt behov for mere plads; herunder større lager- og produktionsfaciliteter samt bedre parkerings- og aflæsningsforhold for kunder og leverandører.

- De ekstra kvadratmeter betyder derudover øget kapacitet, idet vi får ideelle lager- og produktionsforhold til at håndtere adskillelige sideløbende opgaver samt de helt store entrepriser. Med en øget lagerkapacitet vil vi i fremtiden gøre mere ud af engrossalg, siger Morten Redtz Jensen.

Redtz Glas & Facade A/S fejrer næste år sit 100 års jubilæum. Virksomheden har gennem tiden udviklet sig fra at være en mindre glarmesterforretning til i dag at være en velkonsolideret glas- og facadevirksomhed. På den nye adresse vil forretningens kerneområder fortsat være facadeløsninger i glas og aluminium samt traditionelle glarmesteropgaver; både til privat- og erhvervskunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078