23948sdkhjf

Esbjerg giver en håndsrækning til energirenoveringer

For at sætte gang i energirenoveringer af boliger indgår Esbjerg Kommune i projekt Energirenoveringshjulet. Esbjerg betaler nu 3.000 kr. for hver bolig, der gennemfører energirenoveringer.
Esbjerg Byråd vedtog mandag at tilslutte sig projekt Energirenoveringshjulet frem til udgangen af 2016. Det skriver JV.dk.

Det ligner en ny mulighed for håndværkere. Projektet tilbyder nemlig husejere gratis og uvildig energirådgivning, hvor energivejlederen hjælper husejerne igennem hele processen med rådgivning, beregning af besparelser på energiforbruget og energiudgifterne og evt. indhentning af tilbud fra håndværkere.

Målsætningen er 300 energirenoveringer
Målsætningen er, at 100 boliger om året skal have gennemført energirenoveringer. Hermed håber kommunen at sikre 300 energirenoveringer.

Som deltager i projektet betaler Esbjerg Kommune kr. 3.000 for hvert enkelt hus, som rent faktisk gennemfører en energirenovering. Ifølge Energirenoveringshjulets beregninger tilfører en omsætning på 100.000 kr. i forbindelse med energirenoveringer kommunekassen en skatteindtægt på ca. 12.000 kr.

Samarbejdet strækker sig fra 1. januar 2014 til udgangen af 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094