23948sdkhjf

Millioner til isolering af arena i Skive

Sparnord Arena i Skive vil isolere bygningerne for små tre mio. kr. Ny bevilling fra Skive Kommune bringer arenaen nærmere bedre opvarmede lokaler.
Sparbank Arena stod færdig i 2007. Som Danmarks første atletikhal med 200 m idendørs rundbane har arenaen trukket indendørs DM i atletik til Skive for nu 6. år.

Arenaen er bygget i samarbejde med bl.a. Lokale- og Anlægsfonden (LOA), som har bevilget et større anlægstilskud og været med til finansiere arenaen i form af lån, da LOA betragtede byggeriet som et forsøgsprojekt.

Sammen med arenaens bestyrelse har LOA løbende evalueret og opsamlet fordele og ulemper ved konstruktionen, og har sagt god for, at bestyrelsen for arenaen må forestå en isolering. Hermed vil man gøre det endnu mere attraktivt for lokale og udenbys atleter og klubber at benytte arenaen.

Finansiering ved at falde på plads
Bestyrelsen for Sparnord Arena har indhentet tre tilbud, hvor det bedste og billigste er på 2,945 mio. kr. Bestyrelsen har fået en bevilling på 1,5 mio. kr. fra Sparvest Fonden og søger diverse fonde om yderligere tilskud. Bestyrelsen har også aftalt med en støtteforening, at denne vil bevilge et lån på op til 1 mio. kr. hvis yderligere fondsansøgninger ikke lykkes.

Økonomiudvalget i Skive Kommune har nu sagt god for, at der gives en anlægsbevilling på en halv mio. kr. til bestyrelsen for multihallen Sparnord Arena.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098