23948sdkhjf

Energirigtige løsninger på Mors

Landsdækkende og lokale virksomheder viser sig frem på Energimesse 2013 på Mors d. 14. september.
En bred vifte af lokale og landsdækkende virksomheder vil på messen præsentere energirigtige løsninger, der tager hensyn til såvel klimaet som boligejernes økonomi. Udstillerne præsenterer vedvarende energi og energibesparende tiltag med alt fra varmepumper, solvarmeanlæg, el-cykler, husstandsvindmøller, solceller, elbiler og øko-biler, vinduer med energiglas, energirådgivning og meget mere.

Messen er rettet mod borgerne som information om energirenovering af boliger og energirigtige løsninger, samt energirigtig persontransport.

Morsø Kommune er lige nu i gang med et omfattende energi projekt, hvor der i september vil være 600 boliger opvarmet med oliefyr, hvor alle ejere inden for det sidste 3/4 år har fået udført et energitjek med en tilhørende handleplan. Der forventes derfor at være mange potentielle kunder i området.

Messen finder sted lørdag d. 14. september 2013 kl. 10 – 16 i Nykøbing Hallen, Nykøbing Mors.

Læs mere og find program på: www. morsoe.dk .

Tilmelding sker ved fremsendelse af udstillerkontrakt til Morsø Kommune senest d. 11. september 2013 til htb@morsoe.dk eller til Morsø Kommune, Natur og Miljø, Jernbanevej 7, 7900 Nykøbing Mors.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094