23948sdkhjf

Skoleombygninger til 52 mio. kr. i Vallensbæk

Over de næste tre år renoveres og ombygges Pilehaveskolen og Egholmskolen i Vallensbæk Kommune for henholdsvis 21 mio. kr. og 31 mio. kr.
Allerede sidste år blev det besluttet at foretage en flerårig renovering og ombygning af Pilehaveskolen og Egholmskolen, og mange af de nye principper og tendenser i den nye skolereform bliver tænkt ind i ombygningerne.

Pilehaveskolen ombygges for 21 mio. kr.
Over de næste tre år renoveres og ombygges Pilehaveskolen for i alt 21 mio. kr. Styregruppen på projektet forventer at kunne godkende arkitekttegningerne i september, og derefter er der en periode med udbudsproces mv. således, at byggeriet forventes at gå i gang i begyndelsen af 2014.

Egholmskolen udvides for 31 mio. kr.
Over de næste tre år bliver Egholmskolen moderniseret og udvidet for i alt 31 mio. kr. Blandt andet bliver skolen udbygget til en fuld firesporsskole for at tage hånd om det stigende antal elever.

Lige efter skolestart er de to datalokaler blevet slået sammen, og rummet udvides ud mod skolegården. Dette bliver det nye fælles personalerum for pædagoger og lærere mv. Når personalerummet står klar omkring den 1. november, ombygges det nuværende lærerværelse samt lokalet til specialundervisning til fire klasseværelser.

Specialundervisningen flytter til det lokale, hvor pædagogerne i dag har pauserum. Foran biblioteket, over for kontorerne, går byggeriet også i gang omkring den 1. november til et nyt overdækket torvemiljø ved hovedindgangen.

Fra den 1. februar og resten af det første halvår af 2014 bliver klasselokalerne i rød og blå gang (7.-9. klasse) bygget om og udvidet fra 55 m2 til 85 m2. Det sker ved at snuppe kvadratmeter fra det nuværende gangareal og ved at bygge en ny gang udenpå. Mellem rød og blå gang bliver der for enden bygget et lokale på tværs, og det, der dermed bliver et lukket gårdmiljø, får fliser med videre, så udskolingen kan bruge det til ophold og aktiviteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078