23948sdkhjf

Grønt lys til ’fremtidens showroom’

Den nyetablerede lysvirksomhed, Lite A/S, er klar til indvielse af sit nye showroom, hvor det grønne lys tændes i mere end én forstand.
Når Lite (Light Innovation Technology) torsdag den 29. august åbner dørene til sit nye showroom på Østre Fælledvej i Nørresundby, tænder den nyetablerede lysvirksomhed det grønne lys i mere end én forstand.

Virksomheden tilbyder nemlig professionelle LED-løsninger, og samtidig lyser firmaets logo op i spektakulært grønt lys, der er særdeles synligt for trafikanterne på den nordjyske motorvej.

- På torsdag skifter lyset fra gult til grønt. Vi har allerede monteret store løsninger hos flere kunder i Nordjylland, men nu træder vi speederen i bund og inviterer indenfor i et enestående showroom, der ikke findes andre steder i Nordeuropa, siger administrerende direktør Lars V. Andersen.

LED-løsninger i fuld størrelse
Det nye showroom er inddelt i scenarier, hvor innovative LED-løsninger kan opleves 1:1 i deres rette miljø. Her er bl.a. indrettet et møbleret kontor, en fødevarebutik, en tøjbutik, en park, en havn, en idrætshal, et fodboldstadion og flere andre:

- LED er jo ikke et nyt fænomen, men vi føler, at produkterne først nu er af så høj kvalitet, at vi gerne vil være med til at indføre energibesparende og miljørigtige løsninger hos kunder i Danmark, Norge og Sverige. Vi udvikler vores egne LED-pærer hos underleverandører i Asien, og vi har to medarbejdere ansat i Kina, der sikrer den helt rigtige kvalitet, fortæller Lars V. Andersen, der peger på besparelser på helt op til 90 pct. som oplagte argumenter for at skifte den eksisterende belysning ud med LED.

- Nogle af de løsninger, vi allerede har monteret hos kunder, tjener sig hjem på bare to-tre år. Vi tilbyder kunden at levere en LED-løsning, hvor vi får besparelsen de første to-tre år som afbetaling – afhængigt af hvad vi aftaler. Herefter er produkterne kundens ejendom, og kunden vil selv få den årlige besparelse direkte ind på den energimæssige bundlinje, forklarer han.

Lite A/S er et af GF-Invenco-koncernens nyeste satsningsområder inden for LED-belysning. Koncernen har sine hovedaktiviteter inden for byggevarer, ejendom og shipping, og har gennem sine 25 år etableret sig som en betydelig aktør i Skandinavien. GF-Inveco har også datterselskaber i Kina, USA og Spanien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094