23948sdkhjf

Klage imod Aalborg Kommune afvist

Klagenævnet for Udbud afviser, at Aalborg Kommune har overtrådt tilbudsloven i forbindelse med udbud af køb af alarm- og overvågningsanlæg og installation, servicering og vedligeholdelse.
Det skriver Licitationen.

EF Sikring havde rejst sagen imod Aalborg Kommune, fordi kommunen ikke havde annonceret udbud af kontrakter om køb af alarm- og overvågningsanlæg og installation, servicering og vedligeholdelse af sådanne anlæg. Det fremgår af afgørelsen fra Klagenævnet for Udbud.

Sikringsfirmaet ønskede at afgive tilbud på sikringsydelser på en række skoler og institutioner i kommunen, men har aldrig observeret udbud fra kommunen på disse opgaver.

Nævn: Del af bygge- og anlægsarbejde
Et kernepunkt er, hvorvidt der er tale om varekøb og tjenesteydelser, som EF Sikring hævder, eller om indkøbet falder under kategorien bygge- og anlægsopgave, som Aalborg Kommuner mener.

EF Sikrings påstand var, at opgaverne med alarm- og overvågningsanlæggene var varekøb og tjenesteydelser. Hermed ville kommunens handling være i strid med tilbudslovens paragraf 15 om offentlige vareindkøb, der foreskriver, at udbyder skal annoncere opgaven.

I kendelsen har Klagenævnet for Udbud har givet Aalborg Kommune medhold i, at der er tale om offentlige bygge- og anlægskontrakter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109