23948sdkhjf

Nyt teknisk system sender metroen tilbage i døgndrift

Et nyt system, der skal gøre driften af metroen endnu mere stabil, er nu installeret og klar til brug. Nu kører metroen derfor atter hele døgnet. Leverandøren er Ansaldo STS.
Metroens 10 år gamle tekniske system er henover sommeren blevet opgraderet og gennemtestet, så det nu er klar til brug. Leverandøren af det opgraderede system er Ansaldo STS.

Arbejdet har bl.a. krævet, at driften blev indstillet i aften- og nattetimerne i en periode. Nu kører Metroen imidlertid atter hele døgnet, og passagererne er ikke længere henvist til at benytte metrobusser.

- Vores nuværende system var efterhånden 10 år gammelt og trængte til at blive opgraderet. Samtidig har vi benyttet lejligheden til at få udført en række andre vedligeholdelsesarbejder. For passagererne betyder det, at de nu kan se frem til endnu bedre og mere stabil metrodrift, siger Christopher J. Cox, driftschef i Metroselskabet.

ATS-system opgraderet
Det er Metroens ATS-system (Automatic Train Supervisory-system), der overvåger alle delsystemer og alle tog, som er i drift, der er blevet opgraderet. I den forbindelse har Metro Service haft brug for at teste systemet ude på selve banen, og derfor måtte togdriften indstilles i aften- og nattetimerne.

- Arbejdet blev planlagt i sommermånederne, hvor der traditionelt er færrest passagerer, der benytter Metroen. Det har desværre ikke kunnet undgås, at nogle har følt sig generet af nedlukningen. Vi vil derfor gerne takke passagererne for deres tålmodighed i forbindelse med de nødvendige ændringer i driften, siger Jimmy Jensen, Sector Manager i Metro Service.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.269