23948sdkhjf

Energitjek af 34.000 ejendomme i Odsherred

De næste fem år tilbyder Odsherred Erhvervsråd at formidle energitjek kombineret med tilbud fra håndværkere af alle ejendomme fra før år 2000.
Fra oktober-november 2013 går Odsherred Erhvervsråd i brechen for at energioptimere 34.000 ejendomme i Odsherred Kommune opført før år 2000, heraf 19.000 sommerhuse.

Erhvervsrådet vil over de næste fem år gennemføre en kampagne om gratis energitjek, hvorefter grundejeren får et tilbud fra en-tre håndværksvirksomheder og tilbud om aftenskolehold om energibesparelser og energirenovering.

Målet er dels at styrke de lokale håndværkeres konkurrenceevne, dels at medvirke til at løfte og fastholde værdien af ejendommene og samtidig nedbringe CO2-udledningen, fremgik af et oplæg ved erhvervschef Søren Mosbæk, Odsherred Erhvervsråd på det årlige dialogmøde d. 10. august mellem kommune og repræsentanter for sommerhusejernes grundejerforeninger.

Erhvervsrådet oplyste også om den af regeringen genindførte fradragsordning på 15.000 kr. pr. person pr. år, BoligJob-ordningen, for forbedringer af helårs- og fritidshusejendomme, som bl.a. vil kunne benyttes til energiforbedringer.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078