23948sdkhjf

Løfter sløret for nyt naturcenter i Løgstør

Tegnestuen LBB3 har vundet konkurrencen om et nyt natur- og ridecentere i Løgstør, der har fået ekstra liv med realiseringen af Lanterne-projektet i byen.
Virkeliggørelsen af Lanternen i Løgstør giver ny plads og muligheder for kultur, sport og sundhed i Løgstør. Men samtidig fortrænger projektet en rideklub i byen. Det skriver lokaltindblik.dk.

Rideklubben skal i stedet flytte til et nyt natur- og ridecenter, der skal opføres i Vester Ørbæk. Ride- og naturcenterbyggeriet ventes at koste 20 mio. kr., og de 17 mio. kr. skulle allerede være fundet.

I indbudt konkurrence vandt Tegnestuen LBB3 opgaven med at tegne det nye center.

- Det vurderes således, at det er lykkedes for LBB3, at udforme et anlæg der bærer præg af, at ”hele området er anskuet i et samlet perspektiv, hvorved muligheden opstår for at imødekomme behovene fra forskellige brugere i området og integrere dem i ét område, i ét hus, fremgik det blandt andet i I dommerbetænkningen.

Bliver klogere d. 4. september
Centerplanerne vil blive præsenteret på et møde d. 4. september i Spar Nords mødelokale i Løgstør.

- Arkitekten kommer denne aften med et forslag, som vi meget ser frem til at præsentere, og samtidig vil vi også meget gerne have idéer til meget af det indvendige, så derfor er mødet også en åben invitation til alle foreninger og privatpersoner, som er interesserede i at være en del af et sådan, siger Allan Andersen, formand for arbejdsgruppen, der arbejder med det nye center, til lokaltindblik.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079