23948sdkhjf

20 rådgivere udvalgt til nye SKI-aftaler

SKI har offentliggjort vinderne på to nye rammeaftaler, der skal gøre det lettere for kommunerne at samle rådgivningen på byggeprojekter i bl.a. skoler og svømme- og idrætshaller.
Fra den 15. september kan blandt andet kommunerne bruge SKI’s to nye rammeaftaler til rådgivning af byggeprojekter inden for skoler og fritid. Det kan være energirenovering af en folkeskole, renovering af en skolegård, en kantine eller klasselokaler. På fritidssiden kan det være renovering af omklædningsrum, etablering af nye fodboldbaner eller bygning af en helt ny multifunktionshal.

- Vi er glade for at kunne udvide rådgiverpaletten med nye aftaler på skole- og fritidsområdet, som er meget efterspurgt af især kommunerne, siger Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI, og fortsætter:

- Som på SKI’s øvrige rådgiver- og arkitektaftaler er der også her mulighed for at købe totalrådgivning. Det gør det nemt at samle både ingeniør- og arkitektopgaver, og det betyder, at bygherrerne vil opleve en meget lettere og mere overskuelig proces fra start til slut, når de skal i gang med at renovere skoler og bygge nye fritidsfaciliteter.

Samlet set er 20 virksomheder og konsortier kommet på aftalerne som leverandører, og en stor del af dem er SMV’ere.

Rammeaftale 17.08 Rådgivende ingeniørydelser 2
AI, Alectia, Atkins Danmark, Bascon, Brix & Kamp, Cowi, Grontmij, Lyngkilde, Niras, NTU International, Orbicon, Rambøll Danmark.

Rammeaftale 17.09 Arkitektydelser 2
Bascon, BBP Arkitekter, Christensen & Rottbøll, Friis & Moltke, Kjaer & Richter + Mangor & Nagel, N5GJ, Pluskontoret, RESEA Group, RMZ Arkitekter, White Arkitekter.


De offentlige bygherrer kan ved brug af de nye rammeaftaler nøjes med at gennemføre miniudbud, der foregår hurtigere og er langt mindre ressourcekrævende end EU-udbud.

Ifølge Christian Lunding er priserne på de nye aftaler yderst konkurrencedygtige, og han peger på, at miniudbud ofte fører til endnu lavere priser. SKI oplyser, at der for de rådgivende ingeniørydelser er opnået priser, som ligger 13 procent lavere end tidligere rammeaftaler. Dette svarer til en årlig besparelse på 6 mio. kr. For arkitektydelser er der opnået priser, som ligger 5 procent under markedsprisen. Dette svarer til en besparelse på knap 700.000 kr. årligt.

Rammeaftalerne 17.08 Rådgivende ingeniørydelser 2 og 17.09 Arkitektydelser 2 forventes at træde i kraft den 15. september. Udbuddet er i øjeblikket i stand still periode, der udløber den 26. august 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078