23948sdkhjf

Nakskov klar til at sende multihal i udbud

En ny multihal skal nu i udbud til trods for, at projektet ser ud til at blive 1,3 mio. kr. dyrere end budgetteret. Det har Social- og Psykiatriudvaldet i Lolland Kommune netop besluttet.
I marts besluttede Social- og Psykiatriudvalget, at der skal opføres en ny multihal til den sociale virksomhed Lolland – Landbruget på Stormarks Allé i Nakskov.

Herefter er afholdt planlægningsmøder med Arkitektgården ApS, og arkitektfirmaet har udarbejdet tegninger og udregninger til et anlægsforslag. Heri er den forventede samlede udgift 6,3 mio. kr. Dog er der kun afsat fem mio. kr. til projektet, og det vurderes, at udgiften er højt sat samt at et lokalt udbud vil give væsentligt lavere omkostninger. Det fremgår af referatet fra Social- og Psykiatriudvalgets seneste møde.

Udvalget har nu vedtaget at gå videre med tegningerne samt, at projektets skal igangsættes indenfor en anlægsramme på maksimalt fem mio. kr.

Spaden i jorden seneste i november
Multihallen bliver på ca. 580 m2 med mulighed for fleksibel indretning alt efter efterspørgsel for beskæftigelse. Ligeledes er der mulighed for opbevaring af maskiner samt bad- og mødefaciliteter.

Første spadestil ventes at kunne blive taget allerede sidst i oktober eller først i november i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079