23948sdkhjf

E&P vinder kontrakt til 400 millioner

840 boliger i bebyggelsen Rosenhøj i Viby J. skal fornys for knap 400 mio. kr. Opgaven er lagt i hænderne på MTH-selskabet Enemærke & Petersen.
Boligforeningen Århus Omegn offentliggjorde fredag, at Enemærke & Petersen (E&P) er valgt som entreprenør for den ene storentreprise ved den planlagte renovering af Rosenhøj i Viby ved Aarhus. Bebyggelsen har 840 boliger fordelt på 27 blokke i fire etager og er opført i årene 1967-70.

Intet mindre end 54.000 m² facader skal renoveres, og fem blokke skal ombygges væsentligt. Desuden skal der opføres 11 nye blokke, hver med tre boliger og i alt på 3.700 m2. Endelig indeholder opgaven en omlægning af bebyggelsens udenomsarealer. Renoveringen vil ske i etaper over en treårig periode og skal være afsluttet primo 2017.

Opgaven i Aarhus kommer i forlængelse af en række andre store og lignende renoveringsopgaver, som Enemærke & Petersen har vundet i de senere år, heriblandt Vapnagård i Helsingør og Sønderparken i Fredericia.

- Vi er stolte over at være valgt til denne store og spændende opgave, som vil tilføre bebyggelsen Rosenhøj nye værdier for sine mange beboere. Vi ser frem til et godt samarbejde med både bygherren, dennes rådgivere og de andre involverede i projektet, siger administrerende direktør Svend R. Hartmann, Enemærke & Petersen.

Kontrakten forventes underskrevet, når fristen for indsigelser udløber. I moderkoncernen MT Højgaard forventer man, at aftalen vil få positiv betydning for omsætning og resultat i projektets løbetid. Den giver dog ikke anledning til at ændre de tidligere offentliggjorte forventninger om en 2013-omsætning på omkring 7 mia. kr. og et lille positivt resultat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109