23948sdkhjf

Ingen afgørelse om museumsudvidelse

Museet for Thy og Vester Hanherred ønsker at bygge en ny underjordisk afdeling og renovere den nuværende museumsbygning. Museet samarbejder med arkitektfirmaet Arkitema om projekteringen.
De sidste par år har Museet for Thy og Vester Hanherred arbejdet med planer om en udbygning af Thisted Museum. Ønsket er en tilbygning med en ny underjordisk udstillingsafdeling, renovere den eksisterende museumsbygning samt tilføje nabobygningen til museet. Det fremgår af seneste referatet fra Økonomiudvalget i Thisted Kommune.

Til at forestå projekteringen har museet entreret med arkitektfirmaet Arkitema. Man venter at kunne præsentere projektet for fonde mm. i efteråret 2013.

Derfor har museet ansøgt Thisted Kommune om en anlægsbevilling på 5 mio. kr. til det videre udbygningsarbejde. I oplægget til anlægsbudgettet arbejdes med en mio. kr. i 2014 og fire mio. kr. i 2015 til museumsprojektet.

Økonomiudvalget valgte på sit møde d. 14. august at udsætter arbejdet med sagen til nærmere afklaring. Anlægsbudgettet for 2014 skal behandles i budgetseminaret d. 29 og 30. august.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078