23948sdkhjf

Odder-firma bygger i Saksild

Byggeriet af det nye Borger- og kulturhus i Saksild gik i gang onsdag formiddag. Byggeriet står Tømrer- og Snedkerforretning Tranum & Jørgensen for.
Efter at både kulturudvalgsformand Lars Grønlund og alle børnene på Saksild Skole havde taget de allerførste spadestik gik arbejdet i gang. Det skriver Oddernettet.

Det nye borger- og kulturhus ligger på et stykke jord nord for Saksild Skole. Her omkranser skolens børn selve byggegrunden.

Lars Grønlund fik æren af at tage det første, og han sagde i sin tale forinden, at det nu er 16 år siden man første gang talte om, at pavillonen ved Saksild Skole var nedslidt og burde udskiftes. Dengang var han formand for det lokale aktivitetsudvalg.

- Siden blev jorden købt, og sidste år fandt vi pengene til byggeriet. Jeg er overbevist om, at det nye kulturhus vil være en kæmpegevinst for borgerne her i Saksild. Det vil være her, man mødes for at fejre, høre musik, se teater og høre foredrag. Jeg glæder mig til at være med til at tage det i brug. Hjertelig tillykke med huset!, sagde Lars Grønlund på dagen.

Bevare og udbygge samlingssted
Peter Flejsborg fra Aktivitetsudvalget i Saksild sagde, at man med det nye borger- og kulturhus får helt nye og attraktive lokaler og en mobil scene.

- Vi er i gang med at realisere vores drømme, og jeg håber at vi med byggeriet her ikke kun kan bevare, men også udbygge vores lokale samlingssted.

Hovedentreprenøren på byggeriet er Tømrer- og Snedkerforretning Tranum & Jørgensen, Strandvejen 35, 8300 Odder. Efter planen er byggeriet færdigt først i det nye år
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095