23948sdkhjf

Snart gang i halombygning i Brobyværk

Ombygningen af Brobyværks idrætshal, der koster 13 mio. kr., ventes at komme i gang allerede denne måned.
Det skriver Ugeavisen Faaborg.

Brobyværkhallen står overfor en snarlig og omfattende ombygning, der giver plads til en række nye sportsgrene og aktiviteter.

Formand for Brobyværkhallens bestyrelse, Hans Møller, forventer, at ombygningen kan komme i gang allerede i august. Projektet koster samlet 13 mio. kr., og ombygningen ventes at være færdig til februar 2014.

Ide har fundet sin rette hylde
Baggrunden for ombygningen er udviklingskonkurrencen "Nyt liv i gamle haller", som Lokale og Anlægsfonden står bag. Projektet har tidligere været forsøgt etableret i Allested-Vejle og i Ryslinge, hvor det ikke var muligt at fremskaffe den nødvendige finansiering til projektet.

Derfor fik Brobyværkhallen muligheden for at overtage projektet og konceptet, da Faaborg-Midtfyn Kommune fortsat har stor tiltro til projektets værdi, og derfor fastholdt et stærkt ønske om at afprøve det i en af kommunens idrætshaller. BSAA Arkitekter har derfor sammen med Lokale og Anlægsfonden viderebearbejdet projektet, så det kan tilpasses idrætshallen i Brobyværk.

Lokale og Anlægsfonden støtter omdannelsen af Brobyværk Hallen med 5 mio. kr. Faaborg-Midtfyn Kommune har bevilget 2,5 mio. kr. og Brobyskolen 1,5 mio. kr. til projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094