23948sdkhjf

135 milliarder i spil for syddanske byggevirksomheder

Nyt forløb skal gøre det lettere for virksomheder i byggebranchen at byde på større anlægsopgaver.
I Region Syddanmark er der i de kommende år bygge- og anlægsinvesteringer for ikke mindre end 135 milliarder kr.

For små og mellemstore bygge- og anlægsvirksomheder er det en udfordring at få de større opgaver på egen hånd. Derfor sætter Væksthus Syddanmark og Green Tech Center i Vejle i de kommende måneder fokus på, hvordan lokale virksomheder kommer i betragtning til de store udbud, der vil give vækst og nye arbejdspladser i regionen.

- Bliv klar til nye bygge- og anlægsopgaver er et forløb, der skal gøre det lettere for virksomheder i byggebranchen at byde på større anlægsopgaver. Målet er at gøre virksomhederne mere konkurrencedygtige, skabe lokal vækst og øge beskæftigelsen, forklarer Jeanette Kristensen fra Green Tech Center.

Tirsdag 20. august er alle virksomheder i området inviteret til temamøde. Det holdes i Advice House, Lysholt Allé 10 i Vejle fra kl. 17.00 – 19.00.

- På intromødet får virksomhederne indblik i, hvordan de gennem nye samarbejdsformer, fx konsortier, kan matche udbudskravene ved bygge- og anlægsinvesteringer, siger Jeanette Kristensen.

Vil skabe 200 nye jobs
Målet er vækstVælger virksomhederne at deltage i det videre forløb, får de et 360 graders eftersyn af deres virksomhed. Formålet er at kortlægge deres kompetencebehov i forbindelse med udbud af større bygge- og anlægsopgaver.

Projektets målsætning er skabe 200 nye arbejdspladser samt en omsætningsstigning på 200 millioner kr. i regionen i projektperioden 2013 - 2014. Væksthus Syddanmark og Green Tech Center forventer at 200 bygge- og anlægsvirksomheder fra
Region Syddanmark deltager i projektet.

Det er gratis at deltage i intromødet. Det videre forløb koster penge.

Tilmeld til mødet og forløber skal ske til Jeanette Kristensen, jk@greentechcenter.dk.

Tilmeldingsfrist 16. august.

Læs mere om forløbet på: www.startvaekst.dk/vhsyddanmark.dk/klar-til-anlaeg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095