23948sdkhjf

Aarhus-hotel renoverer for ekstra 20 mio. kr.

Firmaet bag Radisson Blu hotellerne afsætter 20 mio. kr. til fortsat renovering af bl.a. værelser og lobby i Scandinavia Hotel i Aarhus i forbindelse med en forlængelse af driftsaftalen.
Det oplyser Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus på sin facebook-side.

Halvdelen af hotellets 234 værelser blev i 2012 nyindrettet i tre nye designs, skabt af det danske firma, Design Brokers. Den nye, forlængede driftsaftale indebærer nu en investering på yderligere 20 mio. kr., der sikrer renovering af og nyt design i den resterende halvdel af værelserne, i lobby og reception samt i hotellets øvrige gæste-områder.

- Det er meget tilfredsstillende for alle medarbejdere på hotellet, at vi nu får mulighed for at udruste den sidste halvdel af vores værelser med helt nyt og moderne design til glæde for vores mange både danske og udenlandske gæster, siger hotellets general manager Peter Laursen og tilføjer:

- De tre splinternye værelsesdesigns, vi præsenterede i 2012, er blevet meget fornemt modtaget, og de resterende værelser vil være færdigt renoverede i løbet af august og september 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094