23948sdkhjf

Over 100 blev opdateret på energividen

Faglærere fra el-branchen var sidst i juni samlet til konference i Sønderborg, for at blive opdateret med viden om vedvarende energi og energioptimering.
Det skriver projectzero.dk.

Ved konferencen kunne faglærerne blandt andet følge en workshop om Smart Grid ved chefkonsulent i Dansk Energi, Kim Andersen.

Danmark er førende i verden, når det gælder udvikling af fremtidens intelligente netværk. Deltagerne i workshoppen fik indsigt i de udfordringer og muligheder, der følger med anvendelsen af Smart Grid – hvordan kommer det til at virke, og hvad betyder det for dagligdagen i elektrikerens arbejde?

- Det er vigtigt, at vores håndværkere og elektrikere er forberedte og kan følge med den hurtige udvikling, vi oplever i øjeblikket. Elektrikerne skal kunne rigtig mange ting i fremtiden, og det er ikke kun den faglige del der skal opkvalificeres, fortalte Kim Andersen til projectzero.dk.

Deltagerne var enige om, at elektrikerne i fremtiden skal være bedre på flere områder: kundekontakt- og service, vejledning, formidling og samarbejde på tværs af faggrupper.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125