23948sdkhjf

Kulturhus nu undervejs

Ombygningen af Kulturhuset ”Den Gamle Biograf” i Mariager midtby er nu gået i gang. Når ombygningen er færdig, vil der være plads til større arrangementer og aktivitet i huset.
Efter en længere venteproces på tilsagn om midler fra ”Grøn-vækst—puljen” i ministeriet for Fødevarer og erhverv, er gravemaskinerne gået i jorden ved de historiske bygninger i Mariager centrum.

Projektet, der har et samlet budget på syv mio. kr., er tegnet af arkitekt Morten Thomassen fra Mariager og omfatter en gennemgribende ombygning af salen, så der kan afholdes større arrangementer som koncerter og teaterforestillinger.

Sceneforhold bliver forbedret og der kommer et nyt indgangsparti med foyer, toiletter og garderobe. Desuden indeholder projektet etablering af et topmoderne køkken.

Lokale håndværkere
Konsekvensen af ombygningen er at den hidtige klosterhave med forskellige urter m.v. er blevet flyttet til en optimal placering ved Mariager Kloster.

Ombygningsprojektet forventes at være afsluttet i det sene forår – i bedste falde i maj 2014. I den mellemliggende periode har de lokale foreninger måttet finde andre alternative lokaler, og borgerne finde andre løsninger på placering af familiefesterne.

Projektet har været i licitation og en del lokale håndværkere er involveret i ombygningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094