23948sdkhjf

Nu skal der tegnes på Sønderlandsskolen

Fem arkitektfirmaer er valgt til at byde på opgaven og komme med skitseforslag til skolebyggeriet
Byggeplanerne for det kommende nybyggeri på Sønderlandsskolen er for alvor ved at tage form. Der er netop udvalgt fem totalrådgivere (arkitektfirmaer), som skal give tilbud og komme med forslag til skitser for indretning af den nye Sønderlandsskole.

Arkitekterne skal hen over sommeren tegne, så de midt i september kan komme med deres bud på, hvordan skolen skal se ud og placeres på grunden i fremtiden.

- Alle har set frem til denne mere konkrete udmøntning af byggeplanerne med stor spænding, og skolen glæder sig til at kunne præsentere tegningerne for forældre og andre interesserede, når bedømmelsesudvalget har været i arbejdstøjet og udpeget det endelige projekt, siger skoleleder Maria Braae.

Byggestart i august næste år
Nogle af Sønderlandsskolens nuværende bygninger/strukturer skal rives ned, og der skal bygges nyt og bygges til. Formålet med byggeriet er at skabe moderne rammer for elever, lærere og undervisning – rammer, der kan leve op til fremtidens udfordringer.

Byggeriet er en konsekvens af de ændringer i skolestrukturen, som Holstebro Byråd vedtog i februar 2012. Ændringerne betød bl.a., at Nørrelandsskolen og Sønderlandsskolen blev lagt sammen sidste sommer. Men indtil det nye byggeri på Sønderlandsskolen er klar, undervises de ca. 680 elever både her og i den gamle Nørrelandsskoles bygninger.

Den endelige tidsplan for skolebyggeriet skal godkendes af Økonomiudvalget efter sommerferien. Men 1. etape af byggeriet forventes at begynde i august 2014 og være færdigt i slutningen af 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094