23948sdkhjf

Bygherre politianmeldt

Bygherre på nyt lejlighedskompleks i Hjørring er blevet politianmeldt af kommunen.
Hjørring Kommune godkendte for tre måneder siden et nyt byggeri af 12 lejligheder på Christiansgade, men efter bygherre Lars Kjærgaard har påbegyndt byggeriet, foreligger der nu en politianmeldelse. Det skriver TV2 Nord.

- Vi har gjort det, fordi den byggetilladelse, vi først gav, er underkendt af Natur- og Miljøklagenævnet. Lars Kjærgaard har fået varsel og påbud om at standse byggeriet. Det har han ikke gjort, og derfor er det nu blevet til en politianmeldelse, forklarer formanden for kommunens Teknik- og Miljøudvalg, Jørgen Bing (SF) til den lokale tv-station.

Kommunen gav tilladelsen uden at udarbejde en ny lokalplan for området, og det fik Natur- og Miljøklagenævnet til at klage over, at byggetilladelsen er ugyldig.

Ifølge Lars Kjærgaards advokat har kommunen fejlet.

- Jeg regner stærkt med, at Lars får medhold i ,at der ikke er grundlag i at standse byggeriet. Der er givet byggetilladelse uden forbehold, og han er ikke advaret om denne situation, der nu er opstået. Jeg ved godt kommunen hævder det, men det er simpelthen forkert, siger advokat Mogens Pahl Christensen fra Advokaterne Amtmandstoften.

Lars Kjærgaard fra byggefirmaet Bygmester har indtil videre valgt at fortsætte byggeriet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079